Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maloljetni razbojnici u pljačku plastičnim pištoljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 20-godišnjaka i dvojicu 17 godišnjaka koji su u dva navrata plastičnim pištoljem pokušali opljačkati isti kiosk, ali ih je u tome spriječila snalažljivost 23-godišnje zaposlenice koja im je pri prvom razbojstvu uspjela čak i razbiti "oružje".

Mladiće policija sumnjiči da su kupili plastični pištolj s kojim su 12. travnja oko 22,40 sati došli do kioska u Aleji Blaža Jurišića u naselju Klaka i zaprijetili 23-godišnjoj zaposlenici da im preda utržak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna haračili po zagrebu Policija ulovila serijske razbojnike: Dva Hulka izvela čak 19 pljački, otkrili ih gotovo slučajno Slika nije dostupna Uhitili trojac Na sam Badnjak opljačkali i teško ozlijedili staricu, prije toga krali noževe, bačve piva...

Djevojka je odbila to učiniti, te je na kiosku zatvorila prozor koji
je udario u plastični pištolj i razbio ga. Potom se sagnula ispod pulta u namjeri da pozove policiju, što je razbojnike natjeralo da pobjegnu "praznih ruku".

To im očigledno nije bila "dobra škola", pa su se ponovno, 21. lipnja oko 21 sat, usredotočili na istu metu, odabravši isto "oružje" kao i prvi put. Došli su do kioska u kojem se, na njihovu nesreću, nalazila ista zaposlenica i ponovo su zaprijetili plastičnim pištoljem.

Kao i prvi put to nije urodilo plodom jer je "tvrdoglava" zaposlenica odbila dati novac, zatvorila prozor i sagnula se ispod pulta. Razbojnicima nije preostalo ništa drugo nego da pobjegnu u nepoznato.

Kako su na kraju uhićeni u policiji nisu željeli otkriti, a protiv
njih je podneseno posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene