Obavijesti Video Pretražite Navigacija
počinio 18 kaznenih djela

Planirao otvoriti parfumeriju? 42-godišnjak ukrao više od 100 parfema, šteta je poprilična

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca (42) se sumnjiči za krađu više od 100 parfema te je time počinio ogromnu materijalnu štetu. Na teret mu se stavlja počinjenje ukupno 18 kaznenih djela.

Zagrebačka policija objavila je da je uhvatila kradljivca parfema. Naime, dovršeno je kriminalističko istraživanje i sumnja se da je 42-godišnjak počinio ukupno 18 kaznenih djela, od 15. srpnja 2021. do 11. travnja 2022. godine - jedno razbojništvo, dvije razbojničke krađe i 15 krađa na području Dubrave, Medveščaka i Sesveta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Sumnjaju da je 11. travnja ove godine otuđio novac u frizerskom salonu 32-godišnjakinje nakon verbalne prijetnje.

Nadalje, krajem prosinca 2021. godine, sumnja se da je osumnjičeni došao u Maksimirsku ulicu, ušao u trgovinu te s polica otuđio 16 parfema. U tome ga je pokušala spriječiti zaštitarka međutim fizički ju je napao, prijetio nožem i u konačnici uspio pobjeći s otuđenim parfemima.

Zatim, od 15. srpnja 2021. do kraja ožujka 2022. godine se sumnja da je počinio ukupno 15 krađa na području Dubrave i Medveščaka i Sesveta na način da je ulazio u trgovine te s polica otuđivao razne parfeme i tako se domogao preko 100 komada parfema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udaljen iz službe Domišljati policajac: Lažirao kaznu za vozača, pa si u džep spremio 850 kuna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Eksplozija kod Zagreba: Razbojnici raznijeli bankomat i ukrali novac

Također, sredinom ožujka 2022. godine, sumnja se da je došao u trgovinu na području Sesveta gdje je s police otuđio nekoliko raznih parfema koje je stavio u vrećicu. To je uočila zaposlenica te ga je pokušala spriječiti, međutim osumnjičeni ju je fizički napao i pobjegao.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 82.870 kuna.

Muškarac je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene