Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vatrogasci i policija u akciji

FOTO/VIDEO Noćna drama u Zagrebu - u potpunosti izgorjela tri vozila, još dva oštećena: "Halo ljudi, automobili gore"

Policija i vatrogasci izašli su na teren po dojavi jer su noćas u Zagrebu gorjeli automobili. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

U zagrebačkom kvartu Utrina, Ivšićev prilaz 5, oko 3:30 sati gorjelo je nekoliko automobila. Čuli su se praskovi koji su zvučali kao pucnjevi. Policija i vatrogasci su izašli na teren, sve je brzo ugašeno i sanirano.

Stanovnici su izašli iz zgrada i promatrali što se događa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DRAMA U ZAGREBU VIDEO Frka u Frkinom susjedstvu: Zbog curenja plina evakuirani stanari zgrade u centru grada

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Užas kod Jastrebarskog: U požaru izgorjela kuća, pronađeno tijelo

"Halo ljudi, automobili gore", povikao je jedan muškarac.

Zagrebački vatrogasci dobili su 20-ak dojava, na teren je otišlo osam vatrogasaca sa dva vozila. "Oštećeno je pet automobila, tri u potpunosti, a dva s bočne strane", izvijestili su.

Policija je također objavila izvješće o požaru.

"Na zasad neutvrđen način izbio je požar parkiranog osobnog automobila marke BMW zagrebačkih registracijskih oznaka vlasništvo leasing poduzeća koji se potom proširio na parkirane osobne automobile marke Dacia zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba, Renault zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 42-godišnjakinje, Mercedes njemačkih nacionalnih oznaka kojeg koristi 40-godišnjak te Ford kutinskih registarskih oznaka vlasništvo 32-godišnjakinje", naveli su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene