Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljen iz službe

Domišljati policajac: Lažirao kaznu za vozača, pa si u džep spremio 850 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnja se da je policajac na zadarskom području zbog prekršaja naplatio kaznu puno veću od predviđene i sebi nezakonito uzeo 850 kuna. Udaljen je iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

Sumnja se da je zadarski policajac tijekom nadzora i upravljanja prometa na cestama 12. travnja na zadarskom području zaustavio vozača koji je nepropisno pretjecao vozila u zavoju.

Zbog prekršaja mu je na mjestu naplatio kaznu od 1000 kuna, a zapravo je u evidenciji prikazao kaznu od 150 kuna. Policajac je sebi nezakonito uzeo 850 kuna, a vozaču nije izdao potvrdu o prekršaju.

Pročitajte i ovo Mobitel u vožnji - 1 Tihi ubojica Opasna navika koja je četvrti najčešći uzrok prometnih nesreća: "Sto puta se tako vozim s frendovima"

Pročitajte i ovo Carinik koji nije htio propustiti humanitarce iz Ljubuškog pala četvorica Carinicima kaznena prijava: Krali robu koju su ranije oduzeli švercerima

"Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog će biti podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dok je rješenjem načelnika Policijske uprave zadarske policijski službenik udaljen iz službe zbog težih povreda službene dužnosti te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka", priopćili su iz PU zadarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene