Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krijumčar bez vozačke

Filmska potjera na D1, policija pucala u zrak: Nakon 20 minuta bježanja zabio se u dva policijska automobila

Novi incident s migrantima na državnoj cesti D1 u okolici Karlovca. Policajci su morali i pucati u zrak.

"Prava filmska potjera odvijala se iz smjera Korenice prema Karlovcu na D1. Vozač u vozilu sa srpskom registracijom je gotovo 20 minuta bježao policiji, a na kraju se zabio u dva policijska vozila" izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Damir Butina, voditelj službe za granicu iz PU karlovačke, za Dnevnik Nove TV je opisao cijeli slučaj. "Kad je kombi otvoren, utvrdilo se da se radi o krijumčarenju 19 osoba, koje su nezakonito boravile u Hrvatskoj", rekao je Butina.

Jedan od policajaca je i zapucao u zrak, a Butina kaže da je to napravio kako bi signalizirao svojim kolegama da treba pomoć. Dodaje da je riječ o pozamašnim iznosima ukoliko netko ilegalno prevozi ljude.

"Radi se o tisuću, dvije eura", rekao je Butina te dodao da je u 2021. godini na području u kojem radi karlovačka policija, zabilježeno povećanje preko 60 posto krijumčarenja ljudi. Kaže da je to u skladu s državnim prosjekom i da to pokazuje 40 posto povećanja u odnosu na 2020. godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna filmska potjera Nakon provjere pokušali pobjeći: Policija uhitila dvojicu državljana Srbije zbog prevoženja ilegalnih imigranata

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JOŠ SU I KRIVOTVORILI REGISTRACIJE Pali crnogorski krijumčari migrantima: Smjestili ih u prtljažnike, ali ipak nisu uspjeli zaraditi zavidnu svotu novaca

Vozač iz Srbije, vjeruje policija, imao je prethodnika, a taj vozač je također uhićen. "Krijumčar iz Srbije nije imao vozačku dozvolu", zaključio je Mikić.

 

Više o krijumčarenju ljudi pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene