Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kod otoka Zlarina pronađeno je jutros oko 9,30 sati mrtvo tijelo zasad nepoznate muške osobe, a postupak identifikacije koji će se provesti trebao bi otkriti je li riječ o 25-godišnjem roniocu iz Zagreba, priopćila je Policijska uprava šibensko-kninska.


Nestanak 25-godišnjaka prijavio je jučer poslijepodne policiji njegov otac 53-godišnji Zagrepčanin koji je rekao da je njegov sin isplovio jučer ujutro sam u brodici prema otoku Zlarinu u podvodni ribolov. Kako se navodi u policijskom priopćenju, otac je oko 15,30 sati kod južne punte toga otoka pronašao usidrenu brodicu u kojoj su bili osobni predmeti njegova sina i izlovljena riba.

Vezani članci Policija, ilustracija Detalji tragedije u Istri: Automobil se zapalio zbog tehničkog kvara na motoru, u njemu pronađeno tijelo nepoznate osobe Brod lučke kapetanije (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Kod Plavnika pronađeno tijelo nestalog slovačkog ronioca

Nakon dojave o nestanku mladića policija je jučer pokrenula potragu u koju su bili uključeni policijski službenici s dva službena plovila, ronioci interventne jedinice policije, djelatnici Lučke kapetanije Šibenik s jednim plovilom te helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. U današnjem nastavku potrage sudjelovali su djelatnici i plovila šibenske pomorske policije i Lučke kapetanije.

(Hina)