Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretučen ili pao?

Još se ne zna uzrok ozljeda pronađenog 16-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija istražuje je li teško ozlijeđeni 16-godišnjak, koji je pronađen u alkoholiziranom i nesvjesnom stanju u nedjelju ujutro na parkiralištu trgovačkog centra, pretučen ili je ozljede opasne po život zadobio pri padu.

U tijeku je rekonstrukcija događaja koja bi trebala pomoći u rješavanju slučaja, kažu u policiji koja je zatražila i pomoć građana, pozvavši sve koji imaju bilo kakva saznanja o okolnostima tog događaja da im se jave. Kako je dječak oko 3,30 sati pronađen s više od dva promila alkohola u krvi, u prvi trenutak se pretpostavljalo da je 16-godišnjak u nesvijesti zbog alkohola, no u Klinici za dječje bolesti otkrilo se da ima teške ozljede glave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati" Policija traži dva muškarca Jeste li ih vidjeli? Objavili fotografije: Policija je u potrazi za dvojicom muškaraca i traži pomoć građana

>> Mladić pronađen na parkiralištu još uvijek u životnoj opasnosti

U Klinici kažu da je mladić i dalje u teškom stanju te da mu je život u opasnosti zbog oštećenja mozga do kojeg je došlo zbog otekline i krvarenja. Kako piše tisak, prema tvrdnjama roditelja, mladić je u noći sa subote na nedjelju otišao na proslavu prijateljeva rođendana. Navodno je veće društvo zakupilo kafić u kojem se slavilo u blizini trgovačkog centra Mercator u Vukovarskoj ulici. Društvo se u jutarnjim satima razišlo, a nitko više nije vidio 16-godišnjaka koji živi nedaleko od trgovačkog centra, pišu mediji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene