Očevid, ilustracija
Očevid, ilustracija Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Kod Vrbovca je u ranim jutarnjim satima na cesti pronađeno tijelo nepoznate osobe. Pretpostavlja se da je riječ o prometnoj nesreći.


Noćas oko 3:40 u Zgališću, između Čazme i Vrbovca, pronađeno je tijelo 47-godišnjeg muškarca. Kako je policija izvijestila, leš je pronađen na kolniku, a prema prvim informacijama, najvjerojatnije je riječ o prometnoj nesreći. 

Vezani članci Vozili kombi pun migranata i bježali od policije 02 Luda potjera u Slavoniji: Kombi pun migranata bježao hrpi policajaca preko dvije županije Prometna policija, ilustracija Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji

Policija je naknadno izvijestila da se u službene prostorije sam javio 54-godišnji muškarac koji je prema informacijama iz medija shvatio da je svojim kamioniom najvjerojatnije on naletio na muškarca.

''Od policije smo čuli da ga je udario nepoznati vozač u punoj brzini. Bio je na ulici poput psa i pored njega su vozila prolazila satima kao da se to nikoga ne tiče, no netko je ipak netko kasnije stao i pozvao policiju'', rekla je za Jutarnji list mještanka Zgališća.

Zbog policijskog očevida u Zgališću je za sav je promet bila zatvorena cesta D26 Dubrava – Gornji Dragičevci.

Protiv vozača kamiona će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći, propćila je policija.