Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

''Satima su prolazili pored tijela''

Mještani u šoku nakon što je na cesti kod Vrbovca pronađeno tijelo muškarca, vozač kamiona sam se javio policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Vrbovca je u ranim jutarnjim satima na cesti pronađeno tijelo nepoznate osobe. Pretpostavlja se da je riječ o prometnoj nesreći.

Noćas oko 3:40 u Zgališću, između Čazme i Vrbovca, pronađeno je tijelo 47-godišnjeg muškarca. Kako je policija izvijestila, leš je pronađen na kolniku, a prema prvim informacijama, najvjerojatnije je riječ o prometnoj nesreći. 

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Policija je naknadno izvijestila da se u službene prostorije sam javio 54-godišnji muškarac koji je prema informacijama iz medija shvatio da je svojim kamioniom najvjerojatnije on naletio na muškarca.

''Od policije smo čuli da ga je udario nepoznati vozač u punoj brzini. Bio je na ulici poput psa i pored njega su vozila prolazila satima kao da se to nikoga ne tiče, no netko je ipak netko kasnije stao i pozvao policiju'', rekla je za Jutarnji list mještanka Zgališća.

Zbog policijskog očevida u Zgališću je za sav je promet bila zatvorena cesta D26 Dubrava – Gornji Dragičevci.

Protiv vozača kamiona će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći, propćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene