Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo kod Đurđevca

Izbola muža, preminuo na putu do bolnice: "Čuli smo ženino urlanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Budančevica kod Đurđevca u ponedjeljak navečer 30-godišnjakinja je nožem ubola supruga (39) koji je preminuo na putu do bolnice.

U kolima hitne pomoći, na putu prema koprivničkoj bolnici, u ponedjeljak navečer preminuo je 39-godišnji muškarac kojeg je nožem ubola 30-godišnja supruga u obiteljskoj kući u mjestu Budančevica kod Đurđevca.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina

30-godišnjakinja je supruga ubola oko 19:10, nakon čega je odmah uhićena i privedena na ispitivanje. Koprivničko-križevačka policija zbog ubojstva je kazneno prijavila 30-godišnju ženu koja je bila u alkoholiziranom stanju (2,6 promila).

Policija je u utorak priopćila kako je ona, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, oko 19 sati kuhinjskim nožem suprugu nanijela ubodnu ranu.

On je prevezen u koprivničku bolnicu gdje je umro od zadobivenih teških ozljeda, a supruga je uhićena na mjestu događaja.

Lokalni mediji javljaju kako je taj par od ranije bio poznat policiji, jer su u njihovoj kući svađe u pijanstvu bile uobičajene.

Ovoga puta 39-godišnjak je navodno nakon svađe počeo udarati suprugu, a ona je u samoobrani uzela nož i ubola ga. Par je živio s ocem ubijenoga koji ih je financijski pomagao s obzirom da su oboje bili nezaposleni. Imaju dvoje male djece, no oduzeo im ih je Centar za socijalnu skrb.

Epodravina.hr prenosi svjedočanstva susjeda koji kažu da su čuli ženino urlanje prilikom svađe, a i inače su je, kažu, često čuli kako galami. (Hina/Ma.B.)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene