Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samoobrana?

Igor Bišćan krivo parkirao pa pretukao taksista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklu subotu u Martićevoj ulici u Zagrebu, Igor Bišćan se, nakon što je nepropisno parkirao, posvađao pa potukao s vozačem taxi službe.

'31-godišnjak je u subotu oko 17 sati parkirao svoje vozilo u Martićevoj ulici, na mjestu koje je rezervirano za Taxi službu', rekla je za Dnevnik.hr Aleksandra Ljuba, glasnogovornica PU zagrebačke ne otkrivajući identitet muškarca. No, neslužbeno doznajemo da je riječ o Igoru Bišćanu, nogometašu Dinama. 'Kada se 51-godišnji vozač taxija vratio, pozvao je Pauk službu da uklone nepropisno parkirano osobno vozilo. Tada je došao i vlasnik vozila te je izbila svađa', dodala je Ljuba i rekla kako je svađa ubrzo prerasla u tučnjavu. 31-godišnjak je vozaču taxija nanio vidljive tjelesne ozljede pa se vozilom udaljio s mjesta sukoba. Taksistu je pomoć pružena u KBC Zagreb, a policija je u Maksimiru 15-tak minuta nakon tučnjave uhvatila 31-godišnjaka. 'Još uvijek ne znamo kakve je ozljede zadobio vozač taksija, no zadržan je na bolničkom liječenju', rekla je Ljuba i istakla kako se prema prvim informacijama doznaje da se radi o lakšim tjelesnim ozljedama. Oba sudionika tučnjave prijavljena su zbog narušavanja javnog reda i mira i posebno drskog ponašanja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

U nogometnom kluba Dinamo poručuju neka nadležne institucije rade svoj posao, no prema njihovim informacijama radilo se o samoobrani. Nogometaši Dinama, uključujući i Igora Bišćana, trenutačno su na pripremama u Turskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene