Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nerazjašnjene okolnosti

Hicem iz pištolja u Splitu ubijena 22-godišnjakinja. Slučajno je upucao mladić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetdvogodišnja djevojka umrla je jučer navečer u splitskom KBC-u od teških prostrijelnih rana nakon što je u jednom splitskom stanu pogođena pištoljem u prsa, a policija je privela dvije godine starijeg mladića koji ju je dovezao u KBC Split.

Policija je jutros kratko izvijestila da je 22-godišnja djevojka dovezena s prostrijelnom ranom na Hitni kirurški prijem splitskog KBC-a sinoć oko 23:10 sati, a nakon desetak minuta je umrla.

Pročitajte i ovo Mjesto na kojemu je ubijen 22-godišnjak u Splitu - 1 Ubojstvo u Splitu Ubojici 22-godišnjaka iz Splita određen jednomjesečni istražni zatvor Prosvjed u Splitu - 5 SRIJEDA ISPRED SUDA Splićani u šoku, idu u prosvjed: "Zagreb ima svog Luku, Split sada ima svog. Koji grad je idući?"

Dvadesetčetverogodišnji mladić koji je djevojku dovezao u bolnicu, imao je krvavu odjeću i bio je u teškom psihičkom stanju. Dežurni liječnici su odmah nakon što su vidjeli da je riječ o prostrijelnoj rani pozvali policiju koja je 24-godišnjaka uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju.

Neslužbeno se doznaje da je djevojka ozlijeđena kada joj je mladić s kojim je bila u stanu u Slavonskoj ulici navodno pokazivao pištolj iz kojeg je pod nerazjašnjenim okolnostima ispaljen metak.

Očevid na mjestu događaja obavio je zamjenik Županijskog državnog odvjetnika, a tijekom dana bi se trebalo doznati je li ranjavanje slučajno ili mu je prethodio kakav sukob. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene