Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Muškarac (40) je teško stradao u požaru i eksploziji koja se u četvrtak rano poslijepodne dogodila u Splitu, zadobio je opekline, ali mu život nije ugrožen, doznaje se u policiji.


Nesreća na radu dogodila se nešto prije 14 sati u jednoj tvrtki u Ulici Mostine, u kojoj je prvo izbio požar, a potom se dogodila eksplozija.

Vezani članci Policija, Ilustracija (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Pljačka u Kaštel Sućurcu: Upao u trgovinu i zaposlenici zaprijetio satarom Spinčićeva ulica u Splitu (Screenshot: Google Maps) Snažna eksplozija u Splitu: Ozlijeđena tri muškarca, jedan u kritičnom stanju

Muškarac (40) koji se u tom trenutku nalazio u komori za bojanje teško je ozlijeđen i vozilom Hitne medicinske pomoći prebačen je u KBC Split.

Neslužbeno se doznaje da mu je opečeno 15 posto tijela, konkretno prsište i ruke, i najvjerojatnije će biti zadržan na liječenju.

Na mjestu požara traje policijski očevid nakon kojega će biti jasniji njegov uzrok. O cijelom događaju bit će obaviještena inspekcija zaštite na radu.

U splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) kažu kako je požar ugašen u 14:08 sati, a gasilo ga je osam gasitelja sa dva vozila. (Hina)