Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Muškarac (40) je teško stradao u požaru i eksploziji koja se u četvrtak rano poslijepodne dogodila u Splitu, zadobio je opekline, ali mu život nije ugrožen, doznaje se u policiji.


Nesreća na radu dogodila se nešto prije 14 sati u jednoj tvrtki u Ulici Mostine, u kojoj je prvo izbio požar, a potom se dogodila eksplozija.

Vezani članci Planuo auto na ulasku u benzinsku u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 1 Dramatična snimka: Zapalio se auto na ulazu u benzinsku postaju u Splitu, vozačica uspjela pobjeći Milan Kujundžić (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) Kujundžić u Splitu obećao izgradnju nove bolnice: "Dogodio se povijesni trenutak"

Muškarac (40) koji se u tom trenutku nalazio u komori za bojanje teško je ozlijeđen i vozilom Hitne medicinske pomoći prebačen je u KBC Split.

Neslužbeno se doznaje da mu je opečeno 15 posto tijela, konkretno prsište i ruke, i najvjerojatnije će biti zadržan na liječenju.

Na mjestu požara traje policijski očevid nakon kojega će biti jasniji njegov uzrok. O cijelom događaju bit će obaviještena inspekcija zaštite na radu.

U splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) kažu kako je požar ugašen u 14:08 sati, a gasilo ga je osam gasitelja sa dva vozila. (Hina)