Obavijesti Video Pretražite Navigacija
očevidi u tijeku

Dvije nove smrti na cestama: Život izgubili motociklist i biciklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe izgubile su život u dvjema prometnim nesrećama koje su se dogodile u ponedjeljak u večernjim satima.

Policija je izvijestila da je u Donjoj Pušći, u Kumrovečkoj ulici, večeras u slijetanju s kolnika smrtno stradao motociklist.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Nešto ranije večeras su karlovačkom predgrađu između Rečice i Orlovca smrtno je u prometnoj nesreći stradao sredovječni biciklist.

Centar 192 priopćio je da se u Sisačkoj ulici na D-36 dogodila prometna nesreća između osobnog vozila karlovačkih registracijskih oznaka i bicikla, u kojoj je vozač bicikla smrtno stradao. 

Zamjenik županijske državne odvjetnice Mladen Krajačić rekao je Hini da je vozač automobila mlad, ali punoljetna osoba kao i svi drugi sudionici prometne nesreće te su svi iz Karlovca.

"Za sutra sam naložio obdukciju pokojnog s toksikologijom te za sada mogu reći tek da se radi o muškarcu srednjih godina", rekao je Krajačić za poginulog biciklista.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene