Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jutros oko 7,41 na državnoj cesti D-44 u Istri došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe poginule, javlja PU istarska.


Do teške prometne nesreće došlo je na cesti od Lupoglava prema Ročkom polju. Na mjestu nesreće je istražni sudac, te će se uzrok nesreće znati nakon policijskog očevida. Zbog ove prometne nesreće, javlja HAK, zatvorena je za sav promet dionica državne ceste D-44 između mjesta Lupoglav i Ročko Polje.

Vezani članci Tuča, Ilustracija Grmljavinsko nevrijeme s tučom zahvatilo Istru i Kvarner. Munje parale nebo, zabilježeno njih 14000 U prometnoj nesreći u Žminju sudarili su se osobni automobil i kamion - 4 Stravična nesreća u Istri: U direktnom sudaru s kamionom ozlijeđena dvojica mladića

Nesreća se dogodila kada je 31-godišnji A.K. iz Lupoglava, vozeći osobni automobil Hyundai Sonata iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim vozilom ford focus, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojeg je vozio 46-godišnji E.C. iz okolice Žminja.

Oba vozača pri tome su smrtno stradala. Ni u jednom automobii nije bilo putnika.

Istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić koji je uz djelatnike policije obavio očevid, naložio je vještačenje vozila.