Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prešao na suprotnu stranu kolnika

Dva vozača poginula u izravnom sudaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 7,41 na državnoj cesti D-44 u Istri došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe poginule, javlja PU istarska.

Do teške prometne nesreće došlo je na cesti od Lupoglava prema Ročkom polju. Na mjestu nesreće je istražni sudac, te će se uzrok nesreće znati nakon policijskog očevida. Zbog ove prometne nesreće, javlja HAK, zatvorena je za sav promet dionica državne ceste D-44 između mjesta Lupoglav i Ročko Polje.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

Nesreća se dogodila kada je 31-godišnji A.K. iz Lupoglava, vozeći osobni automobil Hyundai Sonata iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim vozilom ford focus, koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojeg je vozio 46-godišnji E.C. iz okolice Žminja.

Oba vozača pri tome su smrtno stradala. Ni u jednom automobii nije bilo putnika.

Istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić koji je uz djelatnike policije obavio očevid, naložio je vještačenje vozila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene