Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na novoj zaobilaznici

Dvije osobe poginule u teškoj prometnoj nesreći kod Vodica, jedna ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj nesreći kod Vodica dvije su osobe poginule.

Dvije su osobe poginule, a jedna je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila na novoj zaobilaznici kod Vodica, doznaje se iz PU šibensko-kninske.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

U nesreći su sudjelovali kombi riječkih registracija i osobni automobil šibenskih oznaka, a na teren su poslani vatrogasci i hitna.

Dvije su osobe poginule iz osobnog automobila, dok se vozač kombija nalazi u šibenskoj Općoj bolnici gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Vodička obilaznica u ovom je trenutku zatvorena za sva vozila.

Prema do sada dostupnim informacijama osobni se automobil kretao u pravcu istok-zapad te je na ravnom dijelu ceste, iz za sada neutvrđenog razloga, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kombi vozilo.

Na mjestu događaja je u tijeku očevid kojim rukovodi zamjenica Općinske državne odvjetnice u Šibeniku.

Iz Policijske uprave šibensko-kninske prethodno su nam javili kako su poginule tri osobe, među kojima je i jedno dijete, no nakon ponovljenog poziva poručuju kako su poginule dvije osobe, dok je jedna teško ozlijeđena.

Na naš upit je li među poginulima i jedno dijete, odgovorili su kako tu informaciju još provjeravaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene