Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozljede opasne po život

Karlovac: Djevojka se posvađala s mladićem i izbola ga nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
26-godišnjakinja je pritvorena, a dvije godine stariji mladić je na intenzivnoj njezi.

Teške ozljede opasne po život jučer je u Karlovcu 26-godišnjakinja nožem nanijela 28-godišnjaku, koji se dobro oporavlja u karlovačkoj Općoj bolnici te mu je stanje stabilno, a ona je uhićena zbog pokušaja ubojstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Sanacijski upravitelj karlovačke bolnice Suad Crnica izjavio je kako je mladić s ubodnom ranom u predjelu grudnog koša još uvijek na Odjelu intenzivne medicine, ali da mu je stanje sada stabilno. '

'U ovom trenutku možemo reći da pacijent više nije životno ugrožen, iako su još moguće komplikacije', kazao je Crnica.

Od zamjenika županijske državne odvjetnice Zdravka Cara doznaje se da je 26-godišnjakinja pritvorena zbog sumnje u pokušaj ubojstva, a čekuje se da će tijekom dana biti saslušana u karlovačkom Županijskom državnom odvjetništvu.

Užas u Dubrovniku: Nožem izbo majku pa skočio kroz prozor

Policija je izvijestila kako je jučer ujutro u Karlovcu, u gradskoj četvrti Banija, nakon verbalnog i fizičkog sukoba 26-godišnjakinja nožem izbola 28-godišnjaka, nanijevši mu teške ozljede opasne po život.

Oboje su Karlovčani, nisu bračni par, a ostale će se okolnosti tek utvrđivati, kažu u karlovačkoj Policijskoj upravi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene