Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozljede opasne po život

Dječaka (15) dok se sanjkao udarila struja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15-godišnjeg godišnjeg dječaka iz Kutine udarila je struja dok se sanjkao na polju.

Do nesreće je došlo u petak oko 16 sati na polju u predjelu Krč kada je dječak, kako doznajemo iz policije, dodirnuo strujne žice dalekovoda koje su se spustile bliže zemlji zbog niskih temperatura.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Dječak je hitno prebačen u Dom zdravlja u Kutini gdje mu je pružena liječnička pomoć te je zbog težih opekotina prebačen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu. Liječnici su utvrdili kako je zadobio ozljede opasne po život.

'Na mjestu događaja policijski službenici Policijske postaje Kutina su uz nazočnost djelatnika HEP-a obavili očevid i tom prilikom utvrdili da su se zbog snježnih padalina električni vodiči aluminijsko-čeličnog užeta visokonaponskog dalekovoda zaledili te se zbog tereta spustili na visinu od 227 cm od tla. Policijski službenici nastavljaju s provođenjem daljnjih kriminalističkih istraživanja u cilju utvrđivanja okolnosti uslijed kojih je 15-godišnjak zadobio opekline', izvijestila je policija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene