Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U klubu nemaju informaciju

Dinamova vratara Lončarića u Vodicama napali huligani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamova rezervnog vratara 23-godišnjeg Filipa Lončarića i njegovo troje prijatelja u nedjelju rano ujutro u Vodicama su napala dvojica huligana tako što su na njegov osobni automobil audi bacila kacigu, a policija taj nasilnički čin dovodi u vezu sa zločinom iz mržnje.

Član uprave Dinama zadužen za odnose s javnošću Siniša Jagodić rekao je kako u klubu 'nemaju nikakvu ni službenu ni neslužbenu informaciju o tom slučaju pa ga ne mogu komentirati'. Dodao je kako se nitko od igrača nije obratio upravi i izvijestio je o napadu u Vodicama. Ne otkrivajući identitet napadnutih osoba, šibenska policija danas je izvijestila da su dvojica Vodičana u dobi od 24 i 26 godina u nedjelju u 5,15 sati kod pekarnice u Artinoj ulici prepoznali Dinamova vratara, koji je bio u društvu troje prijatelja, i bez povoda ga verbalno napali. Lončarić je s prijateljem sjeo u audi, a njegove dvije prijateljice u merecedes te su krenuli prema središtu Vodica, no dvojica huligana krenula su za njima na skuteru.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Na skuteru sustigli Lončarićev audi i lagali da su napadnuti oni

Lončarića i njegove prijatelje huligani su napali bez povoda Nasilnici su u jednom trenutku sustigli audi i na nogometašev automobil bacili zaštitnu kacigu, a zatim su otišli u obližnji kafić i nazočnima slagali da su ih napali Lončarić i njegovo društvo. Huliganima su se u potrazi za Dinamovim vratarom pridružile još četiri osobe na tri motocikla te su u jednoj vodičkoj ulici pronašli mercedes s troje Lončarićevih prijatelja. Za upravljačem je bila 22-godišnjakinja koja se, kako kažu u policiji, uplašila te izgubila nadzor nad vozilom i udarila u betonski stupić, nakon čega se zaključala u strahu od huligana koji su okružili automobil te uz mnogobrojne uvrede rukama udarali po njemu.

Poslijepodne privođenje istražnom sucu

Troje putnika pozvalo je policiju koja je uhitila dvojicu napadača. Očekuje se da će dvojica osumnjičenika za nasilničko ponašanje tijekom dana biti privedena istražnome sucu šibenskoga Županijskog suda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene