Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava ispred bolnice

Deset mladića na nagovor majke napalo djetetova oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljske nesuglasice i skrb nad djetetom bile su povod da desetak mladića, na nagovor djetetove majke, jučer oko 15 sati ispred dječje bolnice u Klaićevoj pretuče obitelj iz Imotskog.

Mladići u dobi od 20 do 25 godina naoružani noževima i teleskopskim palicma napalo je jučer J. G. koji je sa sinom i nećakom došao u bolnicu u posjet nećakovom trogodišnjem sinu kojeg ima iz izvanbračne zajednice s 18-godišnjakinjom , piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Nakon svađe nevjenčanog para Centar za socijalnu skrb odlučio je da dijete bude pola mjeseca kod majke, a pola kod oca. No, obitelj iz Imotskog tvrdi da je 18-godišnjakainja koja je s nevjenčanim suprugom živjela u Imotskom, bila problematična i imala problema s drogom te se spetljala sa zagrebačkim nogometašima koji su na bili na posudbi u jednom imotskom klubu. 
 

Jutarnji list piše kako je 18-godišnjakinja 27. veljače uzela dijete i pobjegla nogometašima u Zagreb. Dijete je završilo u bolnici pa mu je otac iz Imotskog, zajedno s rodbinom, došao u posjet.  J. G.  posumnjao je da bi moglo doći do problema pa nije pustio nećaka samog u Zagreb. Kada su izašli iz bolnice, djetetova majka bila je u bolnici te prema njihovim saznanjima zvala svoje razbijače koji su ih napali.

Napadači su ih počeli udarati i J. K. sinu razbili arkadu. Na povike da dolazi policija batinaši su se razbježali. Obitelj iz Imotskog požalila se kako im nitko od prolaznika nije priskočio upomoć, a Hitnu pomoć čekali su čak 45 minuta.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene