Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Jedan mrtav i 7 ozlijeđenih u sudaru auta i kombija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a njih čak sedam ozlijeđeno, dogodila se jutros kod mjesta Darda pored Osijeka.

Policija je dojavu o nesreći dobila u 6.34 sati, a ona se dogodila na državnoj cesti D-7, između Mjesta Švajcarnice i Čeminca. Glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer, rekla nam je kako je u nesreći sudjelovalo osobno vozilo belomanastirskih registarskih oznaka i kombi slavonskobrodski oznaka i u vlasništvu tvrtke Projekt gradnja.

Pročitajte i ovo Sudar na istoku Zagreba Prometne nesreće FOTO Velike gužve zbog sudara na istoku Zagreba Kombi s migrantima sudario se s policijskim vozilom na Kustošiji - 1 Zabio se u policijski auto FOTO Objavljeni detalji dramatične noćne potjere za kombijem s migrantima: Probio rampu na Lučkom pa jurio Zagrebom

27-godišnji vozač osobnog automobila u teškom je sudaru poginuo, dok je sedam od osam putnika u kombiju, u sudaru zadobilo ozljede, čija se težina još uvijek ne zna. Policijski očevid još je uvijek u tijeku, a ozlijeđene osobe prevezene su u osječku bolnicu. S policijom se na očevidu nalazi i istražni sudac Županijskog suda u Osijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene