Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a njih čak sedam ozlijeđeno, dogodila se jutros kod mjesta Darda pored Osijeka.


Policija je dojavu o nesreći dobila u 6.34 sati, a ona se dogodila na državnoj cesti D-7, između Mjesta Švajcarnice i Čeminca. Glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer, rekla nam je kako je u nesreći sudjelovalo osobno vozilo belomanastirskih registarskih oznaka i kombi slavonskobrodski oznaka i u vlasništvu tvrtke Projekt gradnja.

Vezani članci Prometne nezgode - 28 Ove prometne nezgode prave su zagonetke, možete li dokučiti tko tu koga? Sudar Ceste su pune groznih vozača, vjetrobranske kamere otkrivaju što se sve događa

27-godišnji vozač osobnog automobila u teškom je sudaru poginuo, dok je sedam od osam putnika u kombiju, u sudaru zadobilo ozljede, čija se težina još uvijek ne zna. Policijski očevid još je uvijek u tijeku, a ozlijeđene osobe prevezene su u osječku bolnicu. S policijom se na očevidu nalazi i istražni sudac Županijskog suda u Osijeku.