Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Crnogorska policija je uhitila je državljanina Hrvatske S.P. (66), kod kojeg je pronašla falsificirane novčanice u vrijednosti od oko 3.000 eura.


Pripadnici Ureda sigurnosti Kotor su pronašli 59 falsificiranih novčanica u apoenima od po 50 eura, a osumnjičeni je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo falsificiranja novca, priopćeno je u petak iz Uprave policije(UP).

Vezani članci Ana Brnabić Beograd povlači odluku o protjerivanju veleposlanika Crne Gore, Brnabić poručila: ''Došlo je vrijeme za prijateljstvo'' Sukobi Žutih prsluka i policije u Parizu, ilustracija Prosvjedi u Francuskoj protiv policijskog nasilja, prosvjednici kamenjem i pirotehnikom napali policajce

"Službenici OB Kotor su 21. rujna izvršili pregled S.P., državljanina Hrvatske, i kod njega pronašli 59 falsificiranih novčanica u apoenima od po 50 eura, što ukupno iznosi 2950 eura", stoji u priopćenju.

O događaju je obaviješten nadležni tužitelj, koji je naložio da se S. P. liši slobode i da se privede uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo kazneno djelo falsificiranja novca. (Hina)