Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pet osoba ozlijeđeno

Detalji stravične nesreće na A1: Kamion se punom brzinom zabio u kombi s radnicima, poginule dvije žene i dva muškarca

Zoran Krstonijević
Zoran Krstonijević DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zoran Krstonijević Zoran Krstonijević Foto: DNEVNIK.hr Dinko Omrčen Dinko Omrčen Foto: DNEVNIK.hr Stevo Kovač Stevo Kovač Foto: DNEVNIK.hr Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 1 Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 1 Foto: DNEVNIK.hr +4 Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 2 Galerija 1/9 >>
Crno jutro na hrvatskim cestama. Na A1 u smjeru Karlovca došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradalo četvero ljudi. Petero njih je ozlijeđeno. Prometna nesreća dogodila se i kod Makarske.

Oko 7:20, na A1, na 19. kilometru iza odmorišta Desinec u smjeru Karlovca, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno vozilo (kamion) i kombi vozilo.

Četiri osobe su smrtno stradale, a pet ih je ozlijeđeno, potvrdila je policija.

Ozlijeđeni su zbrinuti po bolnicama u Zagrebu. Ne zna se kvalifikacija njihovih ozljeda.

Prema neslužbenim informacijama koje doznaje Dnevnik Nove TV, kombi tvrtke Šuma promet iz Mustafine Klade, prevozio je 9 radnika na pošumljavanje šume kojom gospodari Šumarija Karlovac. Vozilo je bilo u kvaru i stajalo je propisno u zaustavnoj traci.

Kamion međimurske tvrtke Povrće Kosi pri punoj brzini udarilo je bočno u zaustavljeni kombi. Uzroci sudara još uvijek se utvrđuju.

Među poginulima su dvije žene i dva muškarca. Ozlijeđeni su prebačeni u tri zagrebačke bolnice.

Na mjestu nesreće i dalje su policija, hitna pomoć i vatrogasci.

Promet na autocesti A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Karlovca u prekidu je bio do poslijepodnevnih sati te se odvijao obilaznim cestama.

Završetkom očevida autocesta je za sve skupine vozila na toj dionici otvorena nešto prije 15 sati, javlja HAK. 

Nesreća u Brelima

Teška prometna nesreća dogodila se i u Brelima oko 3:25.

26-godišnji vozač osobnog automobila izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio s kolnika i udario u zid u Ulici Stjepana Radića u Brelima.

Vozač je prevezen u splitsku bolnicu, a zadobio je, za sada, neutvrđene ozljede, dok je 23-godišnji suvozač preminuo, potvrđeno nam je iz PU splitsko-dalmatinske. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene