Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za razbojstvo su osumnjičeni švicarski državljani stari 22 i 45 godina.


Dvoje švicarskih državljana u dobi od 22 i 45 godina odlukom suca istrage zadržano je u istražnom zatvoru zbog razbojstva u Crikvenici, pri čemu je mlađi osumnjičenik odgrizao dio prsta zlataru kojeg su napali, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Rijeci.

Vezani članci MMA borac Zoran Đođ (Foto: Marko Prpić) Hrvatskom MMA borcu berač otkinuo dio prsta, no prvo je pobrao kukuruz do kraja, a tek onda je otišao na šivanje PR JEDINSTVENI TRENING ASJE PETERSEN I AKTIVNE HRVATSKE RAZBUDIT ĆE CRIKVENICU

Švicarac (22) i Švicarka (45) osumnjičeni su da su 22. prosinca oko 18 sati ušli u zlatarnicu u Crikvenici i od vlasnika zatražili da im pokaže nakit.

Tada je, izvijestilo je ŽDO u Rijeci, 22-godišnjak nožem nasrnuo na vlasnika zlatarnice i nekoliko ga puta drškom noža i šakom udario u glavu kako bi ga svladao. Oboje osumnjičenika nakon toga uzeli su zlatni nakit vrijedan 60.000 kuna.

Vlasnik ih je na izlasku iz zlatarnice sustigao te mu je Švicarac u naguravanju odgrizao dio desnog kažiprsta. Nakon intervencije hitne medicinske pomoći, u bolnici mu je amputiran krajnji članak prsta.
Oboje se terete za razbojstvo i nedopušteno posjedovanje oružja, a mladić i za nanošenje teške ozljede. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook