Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽAS NA CESTI

Čak 2,23 promila imao je muškarac koji je naletio na tramvajsku stanicu u Zagrebu: Policija objavila detalje

Mirno subotnje poslijepodne presjekla je vijest da se muškarac autom zabio u tramvajsku stanicu u Zagrebu pri čemu je ozlijeđeno nekoliko ljudi, uključujući i djecu. I dan kasnije detalji iz policijskog izvješća izazivaju grč u želucu.

Zagrebačka policija je objavila detalje o naletu automobila na tramvajsku stanicu u metropoli u kojem je dan ranije ozlijeđeno nekoliko osoba.

''Oko 15.20 sati u subotu 11. lipnja u Zagrebu 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,23 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka marke ''Honda'', a kretao se lijevom prometnom trakom istočnog kolničkog traka Avenije Marina Držića u smjeru sjevera. Dolaskom do blizine raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije, nije svoje vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake pa je zahvatio rub kolnika i nastavio se nekontrolirano kretati da bi potom naletio na nadstrešnicu tramvajske stanice'', objavila je policija.

U prometnoj nesreći, podsjećaju, teško je ozlijeđena jedna maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok su ozlijeđene još dvije maloljetne osobe kojima je također liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu u Klaićevoj.

Jedanaestogodišnji dječak koji je hospitaliziran u Klaićevoj oporavlja se, potvrdio je ravnatelj Dječje bolnice Goran Roić za DNEVNIK.hr: ''U poboljšanju je, orijentiran, uredne svijesti, stabilnih vitalnih parametara", izjavio je Rojić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOBRE VIJESTI Dan nakon užasa na tramvajskoj stanici: "Teško ozlijeđeni dječak se oporavlja''
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi detalji U naletu automobila na tramvajsku stanicu ozlijeđeno troje djece. Vozač priveden

Također, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i 26-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, dok težina ozljede još nije okvalificirana.

Težina ozljeda nije još okvalificirana ni kod 57-godišnjeg vozača, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene