Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBRE VIJESTI

Dan nakon užasa na tramvajskoj stanici: "Teško ozlijeđeni dječak se oporavlja''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak koji je teško ozlijeđen na tramvajskoj stanici u naletu automobila u Zagrebu, oporavlja se u Dječjoj bolnici u Klaićevoj. Njegovo stanje je stabilno, potvrdio je ravnatelj bolnice.

Jedanaestogodišnji dječak koji je u subotu poslijepodne hospitaliziran na Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj, nakon što je zadobio teške ozljede u naletu vozila u Držićevoj, oporavlja se, potvrdio je u nedjelju ujutro ravnatelj Dječje bolnice Goran Roić za DNEVNIK.hr.

"U poboljšanju je, orijentiran, uredne svijesti, stabilnih vitalnih parametara", izjavio je Rojić. 

Teško ozlijeđeni dječak čekao je tramvaj na stanici na Aveniji Marina Držića, kad je naletjelo vozilo i ozlijedilo troje djece: dvoje mlađih je nakon pregleda u bolnici pušteno na kućnu njegu, a jedanaestogodišnjak je zadržan na promatranju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi detalji U naletu automobila na tramvajsku stanicu ozlijeđeno troje djece. Vozač priveden

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić na mjestu prometne nesreće u Zagrebu - 1 Teška nesreća u Zagrebu Pukom srećom izbjegnuta tragedija: Pogledajte što je ostalo od tramvajske stanice nakon što se u nju zaletio automobil

Vozač automobila koji je udario djecu je priveden, a promet se za vrijeme očevida preumsjeravao.

Nesreća se dogodila oko 15:30 sati.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene