Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Branitelj priveden zbog telefonskih prijetnji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici istarske policije su u kampu Valovine u Puli, gdje je još uvijek smješteno 17 obitelji hrvatskih branitelja s ukupno 106 članova, uhitili 47-godišnjeg branitelja J.A. iz Pule zbog telefonskih prijetnji da će baciti bombu na zgradu Policijske uprave istarske i HEP-a, nakon što je tom kampu jučer iskopčana struja, potvrdila je danas novinarima glasnogovornica istarske policije Nataša Rogić.

Dodala je da je J.A. uhićen sinoć u 21,55 sati i priveden na obavijesni razgovor te kako se sve okolnosti i njegov status u kampu još utvrđuju. Glasnogovornica Rogić nije potvrdila ni opovrgnula da je riječ o branitelju koji boluje od PTSP-a, već je rekla da je "pokazivao znakove duševne rastrojenosti" te je nakon razgovora u policiji prevezen u pulsku Opću bolnicu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja"

Direktor "Elektroistre" Davor Mišković naglasio je da je struja jučer u kampu Valovine isključena iz sigurnosnih razloga.

"Instalacije u tom kampu nisu potpuno ispravne i samo srećom još nije došlo do neke tragedije. U ovom trenutku nitko ne može preuzeti odgovornost da se bilo kome u kampu nešto dogodi", kaže direktor Mišković.

U kampu su od 1992. godine privremeno smještene obitelji hrvatskih branitelja iz raznih krajeva Hrvatske koje nemaju riješen stambeni status.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene