Prilikom čišćenja kuće koju je kupila na području Dugog Sela, 51-godišnja žena pronašla je jučer popodne kostur starice Jage Mihelj koja nije viđena posljednjih 15 godina. Na kosturu nisu uočeni tragovi nasilne smrti.


Obavljenim obavijesnim razgovorima policija je utvrdila da je u toj kući u Dugom Selu, u Habeićevoj ulici, živjela žena koja nije viđena od 1993. godine.

Vezani članci Mladi liječnici u selima - 2 Umjesto grada ovi su mladi liječnici odabrali selo: "Tu je ekipa, tu su prijatelji. Ne vidim zašto ne bi išlo" Slika nije dostupna Auto sletio s ceste, jedna osoba poginula

Neslužbeno se doznaje da 51-godišnja žena koja je kupila kuću, stanuje u istoj ulici. Trošnu kuću kupila je od 36-godišnjeg unuka žene za koju se pretpostavlja da je u kući umrla. 

Umrla je navodno kuću za vrijeme života prepisala na sina, koji je u međuvremenu umro, a nakon njegove smrti naslijedio ju je njegov sin, odnosno njezin unuk. Unuk u kuću nije dolazio.

Nitko od obitelji nikad nije za njom tragao. Susjedi su 1993. čuli da je, tada 92-godišnja baka otišla živjeti s Jehovinim svjedocima, pa je ni oni nisu tražili. Kostur se trenutačno nalazi na Zavodu za sudsku medicinu radi potvrde identiteta.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju