Obavijesti Video Pretražite Navigacija
udario ih autom

Uhićen nasilnik iz Dalmacije: Prijetio smrću 29-godišnjakinji, slao joj uzemirujuće poruke, a onda je izgubio kontrolu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nasilnik s područja biograda mjesecima je slao uznemirujuće poruke mladoj ženi i prijetio joj smrću. Na kraju je nju i još dvoje ljudi htio pregaziti autom.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad muškarcem (47) s biogradskog područja koji je uputio ozbiljne prijetnje smrću 29-godišnjakinji, 36-godišnjaku te 57-godišnjakinji. Kad mu to nije bilo dovoljno, nakon svađe 27. siječnja udario ih je automobilom u dvorištu, a tom prilikom 57-godišnja žena je teško ozlijeđena dok je drugo dvoje zadobilo lakše ozljede. 

Pročitajte i ovo Očevid u Šibeniku nakon pucnjave Upucao ga Pucnjava u Šibeniku: Mladić pokušao ubiti muškarca, policija otkrila pozadinu sukoba

Osumnjičeni je nakon dojave uhićen te priveden u prostorije policije, a ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć. Muškarac je osumnjičen da se prethodna tri mjeseca nametljivo ponašao prema 29-godišnjakinji tako što joj je slao poruke uznemirujućeg sadržaja što je kod nje izazvalo uznemirenost i strah za sigurnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati

Osumnjičeni 47-godišnjak je po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te prijetnje i nametljivog ponašanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene