Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U BIBINJU

Osmogodišnjak na intenzivnoj nakon što se u moru zapleo u zaštitnu mrežu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak oko 18 sati iz zadarske bolnice javljeno je da su zaprimili 8-godišnjeg dječaka koji se navodno utapao u moru u Bibinjama.

Prema dosad prikupljenim informacijama dijete je bilo na plaži u Bibinjama s roditeljima. Prilikom kupanja, pod zasad neutvrđenim okolnostima, 8-godišnjak se zapleo u zaštitnu mrežu na plaži Frnaža, piše portal 057info.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih

Dječaku je u pomoć priskočio otac i izvukao ga iz mora. Dijete je reanimirano i s teškim tjelesnim ozljedama zadržano u zadarskoj bolnici.

Edi Karuc, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar, kazao je danas kako je dječak izvan životne opasnosti . "Dječak je skinut s respiratora i polako dolazi svijesti. Još uvijek je u Jedinici intenzivnog liječenja i ako sve bude dobro, kao što pretpostavljamo, sutra će biti premješten na odjel", rekao je dr. Karuc za Hinu te naglasio kako vjeruje da nesreća neće ostaviti posljedice na zdravlje osmogodišnjaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene