Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka suda

Osumnjičena petorka HAC-a još 30 dana u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petorka osumnjičena za aferu u Hrvatskim autocestama ostaje u pritvoru, prema odluci Županijskog suda, a isti im je produljen na mjesec dana.

Sud je donio takvu odluku zbog težine počinjenog kaznenog djela i bojazni od mogućeg utjecaja na svjedoke. Pokrenuta je i službena istraga, a protiv Skladgradnje će se podići optužnica protiv pravne osobe, no tek sutra slijedi odluka hoće li imovina te tvrtke biti blokirana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukinut pritvor Žužul, Prskalo i Korpar izlaze iz Remetinca Slika nije dostupna Strah od utjecaja na svjedoke Žužul, Korpar i Prskalo u pritvoru još mjesec dana

>> 'Madunić je na svoju ruku ponudio jamčevinu za Žužula'

Podsjetimo kako je odbijen i zahtjev Slavena Žužula da se brani sa slobode te da je on preko svojeg zagrebačkog odvjetnika Ante Madunića, poručio kako je spreman platiti jamčevinu od 22 milijuna kuna. Takva izjava posvađala je Madunića i njegovog splitskog kolegu i isto tako Žužulovog odvjetnika, Željka Lubinu, koji je rekao kako njegov štićenik takvo što nije ponudio te da je Madunić sve napravio na svoju ruku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene