Obavijesti Video Pretražite Navigacija
probio zaštitnu ogradu

VIDEO Zastrašujući prizor: Izgubio kontrolu nad vozilom i uletio na dječje igralište

Dječje igralište
Dječje igralište Foto: DNEVNIK.hr
Kaznu od 1500 kuna dobio je 26-godišnjak koji je u Otočcu u utorak navečer izgubio kontrolu nad vozilom i uletio na dječje igralište.

Zbog mokrog i skliskog kolnika u utorak, 28. prosinca, 26-godišnjak je izgubio kontrolu nad automobilom, nastavio je voziti preko pješačke staze i parkirališta te probio zaštitnu ogradu dječjeg igrališta.

Nije bio pijan, a dobio je kaznu u iznosu od 1500 kuna. Niti jedno dijete nije ozlijeđeno, ali je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna izgubio kontrolu i udario u stup Objavljeni detalji nesreće u kojoj je smrtno stradao 22-godišnjak: Vozač bio pod utjecajem alkohola

Pročitajte i ovo Josip Mataija LJUDSKA POGREŠKA KLJUČNI FAKTOR Crne brojke smrti na hrvatskim cestama: Povećava se kazna za prebrzu vožnju

"Ovo je moglo zamalo biti tragična prometna nesreća. To igralište se nalazi u dobro naseljenom području okruženom zgradama odnosno stanovima", rekao je čitatelj za 24sata te je poslao videozapis koji možete pogledati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene