Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodala tvrtku

Unatoč predrasudama uspjela u muškom svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rašeljka Maras jedna je od rijetko uspješnih žena u muškom IT svijetu.

S diplomom u rukama i nepune 24 godine otvorila je svoju tvrtku, a dvadeset tisuća kuna potrebnih za registraciju posudila je od roditelja. Unatoč predrasudama zbog toga što je tada bila mlada, neiskusna i još k tome žena, ili možda baš zbog njih – devet godina kasnije Rašeljka ubire plodove svoga rada.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu" Bolja Hrvatska: dr. Luka Matak - 3 Bolja Hrvatska Mladi hrvatski doktor uvodi nove metode liječenja i niže svjetske uspjehe, a dosad je porodio oko 700 djece i - ima još velikih planova

U svojoj tvrtki koja se bavi odnosima s javnošću za IT sektor prvih nekoliko godina radila je više od dvanaest sati na dan. Osvojila je nagradu za najuspješniju poduzetnicu, a nakon nekoliko godina došle su ponude iz više zemalja da tvrtku proda. Odlučila se za portugalsku ponudu i prodala većinski udio u tvrtki, ali i dalje je na mjestu direktorice i radi na osnivanju ureda u regiji.

Priču o Rašeljki Maras pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene