Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oni su uspješni sportaši, dobitnici rektorovih nagrada, top-stipendisti, najbolji studenti na godini, neki u rukama imaju i po dvije diplome, nabrajati bismo mogli još dugo, jer riječ je o uistinu posebnim dečkima.


Vitomir Maričić, Zoran Nebić, Sandro Erceg, Ivan Fućak, Nebojša Nikolajev i Siniša Knežević - studentska je to šestorka koja se odvažila na velik projekt i uspjela ga realizirati od početka do kraja. Nakon teškog uspona zaviorili su našu zastavu na najviši Afrički vrh - Kilimanđaro!

Vezani članci Slika nije dostupna Nema ni ruke ni noge a popet će se na Kilimanjaro! Slika nije dostupna U RH dovodi stručnjake s prestižnih sveučilišta

Nije to bilo lagano. Pripreme, fizičke, ali i one organizacijske trajale su mjesecima. Trebalo je pronaći sponzore, prikupiti dokumentaciju, napraviti plan puta i samog uspona. Njihov entuzijazam i volja odveli su ih na 5895 metara visoku planinu, a o iskustvima i doživljajima s avanture života mogli bi nam ispričati stotine priča. Što ih je oduševilo, kako su proživljavali krize dok su se penjali, kakav je osjećaj biti na vrhu Afrike pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19.15, jer ovi zgodni i pametni dečki su Bolja Hrvatska!