Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igrat će s najjačima

Ovaj mladi Hrvat ostvaruje vrhunske rezultate u badmintonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi hrvat će badminton igrati u najjačoj ligi svijeta!

Osvojena odličja Filip Špoljarec prestao je brojati nakon pedesete medalje koju je objesio iznad kreveta. Badmintonom se bavi od trećeg razreda osnovne škole, a vrhunski rezultati omogućili su mu stipendiju i odlazak na treniranje u Dansku.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina" Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

>> Zbog Andree je znanost popularna!

Filip Špoljarec maturant je zagrebačke Pete gimnazije. Sva četiri razreda položio je s odličnim uspjehom, a osim njegove prve ljubavi, badmintona, usavršio je i sviranje gitare.

U svojoj kolekciji ima tri prva mjesta na juniorskom prvenstvu Hrvatske, te seniorsko zlato u parovima. Među prvih je 15 juniora na svijetu, a što očekuje od odlaska u Dansku i gdje će nastaviti studij, gledajte u rubrici Bolja Hrvatska u Dnevniku u 19:15 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene