Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Zbog Andree je znanost popularna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada studentica PMF-a nedavno je osvojila visoko mjesto na međunarodnom natjecanju 'Laboratorij slave'. Najviše je zanimaju mikrobiologija, antropologija i evolucija, a znanost želi približiti svima.

Mlada Samoborka od malih nogu mućkala je razne tekućine i izmišljala nove formule. U školi se zaljubila u biologiju te se odlučila na studij na PMF-u. Nedavno se vratila s međunarodnog natjecanja 'Laboratorij slave' na kojem je osvojila drugo mjesto u popularizaciji znanosti.

Pročitajte i ovo Okupljanje inicijative Mihaela Berak Pet mjeseci kasnije: Inicijativa traži ostavke zbog 'šutnje' u slučaju ubojstva osječke studentice Bolja Hrvatska: dr. Luka Matak - 3 Bolja Hrvatska Mladi hrvatski doktor uvodi nove metode liječenja i niže svjetske uspjehe, a dosad je porodio oko 700 djece i - ima još velikih planova

>> Od Vedrane se može mnogo naučiti!

Za fakultetsku diplomu mora još samo napisati diplomski rad. Tijekom studija otkrila je da je najviše zanimaju mikrobiologija, antropologija i evolucija.

Osim što znanost želi približiti svima, Andrea u životu ima još dvije ljubavi - ples i glazbu. Klasični balet pleše već 19 godina, a završila je i srednju glazbenu školu kao glazbenik klavirist.

Sve o ovoj svestranoj studentici pogledajte u Boljoj Hrvatskoj u Dnevniku u 19 i 15!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene