Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji od najboljih

Novi uspjesi junaka Bolje Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I današnja Bolja Hrvatska donosi presjek novih uspjeha junaka naše rubrike.

Jedna od njih je i informatička tvrtka 5 minuta, s uredima u Zagrebu, Osijeku i New Yorku. U proteklih nekoliko mjeseci zaposlili su 15-ak mladih ljudi, a prosjek godina u njihovm timu manji je od 30. Njihovi klijenti dolaze iz cijelog svijeta, među njima je i popularni 50 Cent, a od nedavno ova uspješna tvrtka surađuje i s poznatim svjetskim servisom za distribuciju glazbe, Napsterom.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti" Zaprašivanje protiv komaraca - 2 Ometaju svakodnevne aktivnosti Mučna borba protiv krvopija: "Izvan centra je neizdrživo, to je sve strašno"

Mladi i kreativni: Novi uspjesi junaka Bolje Hrvatske

Mladi ljudi i zadovoljni klijenti iz cijelog svijeta okosnica su i dizajnerskog studija Sonda u istarskom mjestu Vižinada. Mladi tim radio je za najveće svjetske televizijske postaje, a u rukama imaju nekoliko dizajnerskih Oscara – prestižnih nagrada Red dot u 2013. Osvojili su ih čak tri!

No, oni ne brinu samo o dizajnu, već surađuju u inovativnim i maštovitim kampanjama. Tako su s poznatim proizvođačem skija Elan radili na izradi najlakših skija na svijetu. Kako bi dokazali da je zaista riječ o o maloj težini na trgovima u cijelom svijetu vagali su ženske torbice, koje su bile teže od samih skija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene