Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zelena je opet u modi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žarko zelene boje na automobilima prilično se rijetko viđaju na cestama, osim pokojeg Lamborghinia ili Focusa RS. Mi vam sada donosimo priču u kojoj glavne uloge imaju novi zeleni auti!

U slučaju da serijski BMW 550i za vas jednostavno nije dovoljno primjetan i lako prepoznatljiv na cesti, ruski aftermarket stručnjaci imaju upravo ono što vam treba. Na ulicama Rusije nije neobično vidjeti automobile poput zlatnog X5 M-a i mat srebrnog 135i modela tako da ne treba biti previše iznenađen da su ovoga puta napravili zeleni kromirani BMW.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Osobe odgovorne za ovaj projekt su dečki iz tuning tvrtke Re-styling iz Rusije a izrazito sjajan efekt zelene boje rezultat je rada koji se odvijao u dvije etape. Automotil su prvo omotali u krom foliju na koju su kasnije nadodali proziran sloj ove izrazito sjajne zelene boje.

Obzirom na M sport paket i aerodinamičke dodatke na karoseriji koji imaju mnoge otvore za zrak, ovo nije bio nimalo lak posao. Tuneri su morali iscrtati i izrezati mnoštvo manjih dijelova folije koje su tada lijepili na automobil.

Pored standardnog M paketa, određeni dijelovi na automobilu došli su iz drugih renomiranih tuning kuća poput Hamanna čiji je prednji spojler, pragovi i stražnji aerodinamički difuzor te AC Schnitzera čiji je spojler na poklopcu prtljažnika. Kako bi dojam bio potpun, tuneri su prefarbali i serijske 19-inčne naplatke u sjajno crnu boju.

Kada je automobil konačno predstavljen vlasniku u svom novom zelenom ruhu, isti je bio van sebe, od oduševljenja, naravno, i zahvalio se tunerima iz St. Petersburga na odlično odrađenom poslu.

Druga zvjezda ovog članka je Ferrari FF u mat zelenoj boji. Iako ovako nešto očekujemo od Lamborghinija ili nekog drugog proizvođača superautomobila s nešto ekstremnijim dizajnom, ova mat zelena boja karoserije i sjajni alu-naplatci koje vidimo ovdje na Ferrari FF modelu isti su kao i na Ferrari 599 modelu koji je bio izložen na ženevskom auto salonu 2010. godine i naravno izgledaju super.

Aftermarket tržište preplavljeno je mat folijama za karoseriju koje su sve popularniji izbor za personalizaciju svog ljubimca na četiri kotača, međutim ovo je nešto posve drugačije. Nije dovoljno što su ovi automobili već sami po sebi fenomenalni, već sada moraju dolaziti i u mat ili kromiranoj varijanti zelene boje!

Za kraj pogledajte našu foto galeriju gdje možete vidjeti blještavi krom zeleni BMW 550i te mrak mat zeleni Ferrari!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene