Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Legenda nastavlja svoj put

Volkswagen ipak odlučio zadržati Bubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podsjetimo, nedavno su se pojavile informacije kako Volkswagen razmatra mogućnost prestanka proizvodnje modela Buba, no čini se kako se tako nešto ipak neće dogoditi.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gdje mu je vlasnik? Slika nije dostupna Crna struja Stara Buba na struju do stotke za 1,6 sekundi!

Naime, prema posljednjim saznanjima razvoj sljedeće generacije je već započeo i ona bi trebala stići na tržište u skoroj budućnosti.

Tako barem tvrdi Autoblog kojem je jedan od vodećih volkswagenovih ljudi, Heinz-Jakob Neusser, izjavio i kako sljedeću generaciju možemo očekivati za tri godine te kako će se ista temeljiti na modularnoj MQB platformi.

Štoviše, nova će platforma omogućiti uštede u razvoju i proizvodnji, ali i otvoriti mogućnosti novih tzv. eco-friendly izvedbi pa bi tako nova Buba trebala dobiti hibridne ili čak i u potpunosti električnu verziju.

Neusser nije htio ulaziti u detalje, no za kraj je potvrdio kako će nova generacija imati "emocionalni dizajn" koji će biti kombinacija novih i modernih elemenata dizajna ove marke te prepoznatljivih Bubinih retro značajki.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene