Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U skladu s trendovima

Sljedeći Nissan Z u crossover obliku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako sljedeća generacije Nissana Z neće biti ono što smo od nje očekivali, odnosno sportski model. Naime, izvori javljaju kako su u Nissanu odlučili kupcima ponuditi još jedan crossover i ovaj put to će biti model Z, dakle nasljednik modela 370Z.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uvijek poseban [TEST] Nissan Juke 1.2 DIG-T Tekna Slika nije dostupna Neočekivan obrat Nissan IDx će stići na tržišta, ali bez retro dizajna

Tako barem tvrdi britanski Autocar koji se poziva na insajdere koji kažu kako su u Nissanu dugo razmišljali u kojem smjeru treba ići sljedeća generacija modela Z i na kraju je donijeta odluka kako bi trebalo slijediti trendove i krenuti u smjeru crossovera.

Također, Nissan bi već tijekom sljedećeg mjeseca u Frankfurtu navodno mogao predstaviti najavni koncept ovog modela koji bi se, ako je vjerovati glasinama, trebao temeljiti na CMF B platformi i u osnovi biti dimenzija sličnih Jukeu. Dakle, radilo bi se o manjem i sportski nastrojenom crossoveru s tri ili pet vrata kojega bi pokretala 1,6-litrena turbo motorizacija.

Dolazak ovog modela na tržište se navodno može očekivati za ne više od dvije godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene