Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Škoda je najavila seriju praktičnih rješenja, odnosno elemenata dodatne opreme koja će vlasnicima automobila ovog češkog proizvođača omogućiti sigurno, ugodno i čisto putovanje sa svojim ljubimcima.


 

Između ostalog, ističe se sigurnosni pojas za pse, vodootporni i lako perivi zaštitni pokrov (dovoljne veličine za sva škodina vozila) stražnjih sjedala, koji se lako pričvrsti za naslone za glave prednjih i stražnjih sjedala, kako se ista ne bi oštetila ili zaprljala tijekom prijevoza pasa i sl.

Vezani članci Stare životinje Svi žele štence i mačiće, no jedno sklonište za životinje odlučilo je pomoći starijim životinjama Mačke teroristi Mačke su pravi kućni teroristi, pogledajte s čime se sve psi moraju nositi

Nadalje, uz karavanske modele Fabije, Octavije i Superba će biti moguće opremiti zaštitnom mrežom koja dijeli prtljažnik automobila u dva dijela kako bi ljubimci bili odvojeni od ostatka prtljage, a bit će moguće i odijeliti putnički prostor kako se isti ne bi preko stražnjih sjedala došli do putničkog prostora.

Tu su još i dodatni pokrovi za podnicu prtljažnika i sl, a koji su posebno prilagođeni za ovu namjenu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.