Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Škoda predstavila Superb Combi Outdoor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Češki proizvođač automobila u vlasništu Volkswagen Grupe, Škoda, najavila je novi paket opreme za Superb Combi osmišljen za ljubitelje boravka u prirodi prigodno nazvan 'Outdoor'.

Škoda je izbacila 'Outdoor' paket opreme kojom je obogatila modelsku liniju Superb s još jednom atraktivnom varijantom Combi karavanske verzije. Ovaj ''off-road'' stilski paket dostupan je sa svim motorizacijskim opcijama Škode Superb Combi.

Pročitajte i ovo Dorian Valentić Semion - 1 koliko ih još treba stradati? Slomljeni otac mladog motociklista koji je sajlom ubijen u šumi: "Želim mu samo da jednu noć zamišlja kako mu policija dolazi na vrata i kaže - nažalost, vaš sin je poginuo" Slika nije dostupna Rumunjski monster za Pikes Peak Dacia Duster 'No Limit' s 850 KS

Škoda Superb Combi s Outdoor paketom opreme tako dolazi kao dobrodošlo osvježenje ove modelske linije a isti donosi plastične zaštitne elemente na prednjem i stražnjem braniku, lukovima kotača i bočnim pragovima. U usporedbi sa standardnim Superb Combi karavanom, prednji branik je suptilno redizajniran te u ovoj varijanti uključuje veći usisnik zraka i okrugle maglenke.

Outdoor paket opreme može se naručiti sa svim Superb modelima neovisno o tipu motora te s verzijama sa prednjim pogonom i pogonom na sva četiri kotača, uz jedan izuzetak, točnije GreenLine varijantu. Motorizacijsku ponudu čine 1.4 TSI (122 KS), 1.8 TSI (160 KS), 2.0 TSI (200 KS) te 3.6 FSI (256 KS) benzinski agregati te 1.6 TDI (100 KS) i 2.0 TDI (140 ili 170 KS) dizelski agregati.

Škoda Superb u limuzinskoj i karavanskoj karoserijskoj formi već sama po sebi postavlja nove standarde u višoj srednjoj klasi nudeći prostran interijer, preciznu i kvalitetnu izradu i izvrstan omjer cijene i vrijednosti. Sve više kupaca odlučuje se upravo za ovaj model čemu u prilog govori podatak da je 2011. godine prodano više od 100.000 Superb modela.

Škoda svoj novi paket opreme za Superb Combi modele nudi po cijeni od 1.940 eura a jedini nedostatak u priči jest što ovaj paket neće biti moguće jednostavno odabrati prilikom kupnje novog Superb Combija već se isti naručuje i ugrađuje naknadno.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene