Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sjajni Land Roveri iz Bugarske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aftermarket tuneri iz Bugarske, Vilner, upravo su predstavili svoj najnoviji projekt – dva crna Land Rover Defendera, koja su 'sređena' za ruskog tajkuna.

U svijetu off-road vozila ima onih luksuzno opremljenih, a ima opet i onih koji su izričito spartanski orijentirani i ne pomišljaju na ništa drugačije. Jedan pogled na goli interijer Land Rover Defendera dovoljan je da utvrdimo kojoj kategoriji on pripada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Defender Challenge Land Rover predstavio Defendera za reli natjecanja Slika nije dostupna Pravi dragulj iz Bugarske – Trabant RS

Land Rover Defender je vozilo koje je u potpunosti usmjereno na funkcionalnost i učinkovitost. Tu nećete naći luksuzne dodatke kao u Range Rover modelima, već upravo suprotno, pravi spartanski ambijent.

Međutim, ima onih koji vole Defender kao tip vozila, a ipak žele sav komfor i luksuz u unutrašnjosti kakav se uobičajeno očekuje od njegovog starijeg brata Range Rovera, a na njihovu sreću tu je Vilner.

Bugarska tuning tvrtka Vilner odlučila je nešto napraviti po tom pitanju i predstavila svoj paket opreme za Land Rover Defender. Ovaj tuner u svom portfelju već ima prerade interijera raznoraznih tipova automobila od Smarta For Two, Toyote iQ, Jeep Grand Cherokee SRT8 do Infiniti FX37-ice.

Terenci su dobili potpuno novi interijer, a novi Defenderi su nakon tretmana od spartanskih ratnika prerasli u nešto što bi čak i James Bond volio imati u garaži.

Tu se nalazi pregršt izolacije od vrućine i zvuka, kožne presvlake i nova središnja konzola u Nappa koži. Svaki Defender dobio je navigacijski i audio sustav od 600 watta i 15-inčni ekran, DVD-player, ambijentalno osvjetljenje i LED-ice u instrumentima.

Standardna sjedala zamijenjena su školjkastim sportskim sjedalima, a određene dorade učinjene su i na vanjskom dijelu SUV-a, točnije ugrađena su Xenon HID svjetla i dodatna svjetla za noćnu vožnju.

Narudžba je stigla od jednog anonimnog ruskog naftnog tajkuna koji je Vilneru poslao dva Defendera i zatražio da ih pretvore u luksuzna vozila koja bi mogao koristiti za lov.

Njihov najnoviji rad nekima će biti upravo ono što je trebalo Land Roveru, dok će drugi vjerojatno misliti da je malo previše. Ali to je na kraju krajeva stvar ukusa. U ovakvom vozilu mogli bi se zaista odvesti do kraja svijeta i natrag i usput piti rashlađeni šampanjac i pogledati pokoji film.

Pogledajte cijelu galeriju fotografija pa odlučite sami!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene