Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ghe-O Motors Rescue

Pogledajte ovo opako rumunjsko off-road vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rumunjska manufaktura Ghe-O Motors službeno je lansirala svoje prvo off-road vozilo namijenjeno spašavanju života a predstavljeno je na Bucharest Auto Show

Novo specijalizirano vozilo, nazvano Rescue, dizajnirali su i proizveli rumunjski stručnjaci s ciljem da proizvedu vozilo koje će moći prići unesrećenima i u najtežim vremenskim uvjetima i najnepristupačnijim terenima.

Ghe-O Motors predstavio je ovo posebno vozilo kao idealno rješenje za transport, liječničku podršku, vatrogasno vozilo i još štošta drugo obzirom da može intervenirati u raznim hitnim slučajevima u kojima prije nije postojala druga opcija.

Rescue je dugačak 5.2 metra, širok 2.7 metara i visok 2.39 metara dok na vazi pokazuje 3.2 tone. Zbog većih kotača i raspodjele mase, Rescue zapravo može nadjačati većinu off-road vozila u koja stanu dvije osobe dok Rescue radi sve što i oni ali s 11 osoba u unutrašnjosti.

Vozilo se može opremiti dodatnom opremom poput vodenih pumpi za gašenje požara, spremnikom vode od 620 litara, nastavcima za stražnje kotače za vožnju po posebno teškim površinama, prostorom za stvari koji se montira na krovište, pneumatskim jastucima za kotače za plutanje, nosilima za ozlijeđene te čak i prikolicom bez kotača koja se može vući po skliskim površinama.

Rescue ima industrijski mjenjač s blokadom osovina dok snagu dostavlja jedan od agregata u ponudi, od benzinaca sa izlaznom snagom od 340 ili 500 KS do dizelskih agregata snage 218 ili 304 KS.

►►►   Pogledajte ovo vrhunsko vozilo za utrke i zabavu!

Za vojnu primjenu motori se mogu opremiti elektromagnetskom zaštitom i zaštitom protiv vode. Štoviše, Ghe-O Rescue moguće je opremiti cijelim nizom dodatne opreme ovisno o njegovoj željenoj namjeni.

Iako bome nikoga neće osvojiti izgledom, čini se da je ovo ozbiljno vozilo za ozbiljne zadaće a vjerojatno pruža i neke neočekivane prilike za ludu zabavu u vožnji po blatu ili snijegu. U nastavku pogledajte kako Ghe-O Rescue dominira raznim terenima!

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene