Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pogledajte ovo vrhunsko vozilo za utrke i zabavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam fenomenalni video uradak Trophy beštije sa 850 KS koji divlja po pustinji pri 240 km/h.

Nešto što je započelo kao istinski talent za upravljačem Sega Genesis igrače konzole i sati igranja ''Super Off-Road'' video igrice dizajnera Ivana ''Ironmana'' Stewarta, preraslo je u stvarni akcijski poduhvat za upravljačem Baldwin Motorsports Trophy kamioneta s 800-tinjak konjskih snaga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

''Ballistic'' BJ Baldwin, pustinjski manijak koji vozi za Monster Energy, stisnuo je papučicu gasa do kraja u nemilosrdnoj pustoši Mojave pustinje na stazi koju je osmislio SCORE, američko regulatorno tijelo za off-road utrke, u suradnji s organizatorima 'Best in the Desert' i SNORE trkaćih serija, najpopularnijih off-road endurance natjecanja.

Glavna zvijezda video uratka je Trophy kamionet koji tare Mojave pustinjom pri brzinama do 240 km/h bez imalo muke. Ovaj ludi Trophy kamionet sa stražnjim pogonom svoje terenske vještine može zahvaliti NSP-1 šasiji i 7.5-litrenom Chevroletovom V8 motoru sa 800 KS i 935 Nm okretnog momenta. Zanimljiv podatak je da, kada se stišće do kraja, troši 75.8 l/100km. Da, dobro ste pročitali, skoro 76 litara na 100 kilometara!!

Mjenjač je 3 brzinski Kroyer dok se za zaustavljanje brinu 6-klipne Brembo kočnice. Prednji amortizeri imaju hod od 66 cm dok se stražnji mogu kretati u prostoru od 86 cm. Maksimalna brzina iznosi 250 km/h dok 400 metara prelazi za vrlo niskih 12.1 sekundu.

Nedugo nakon svog trijumfalnog početka karijere BJ Baldwin i njegov otac Bobby, pokrenuli su Baldwin Motorsports, tvrtku sa sjedištem u Las Vegasu koja od svog osnutka značajno utječe na off-road trkaću scenu u Americi.

►►►   Ultimativno zimsko vozilo koje se ne boji dubokog snijega

Ovaj 'gamer' koji je postao službeni natjecatelj u off-road automobilističkim natjecanjima zapravo ima prilično podugačak rezime. Da spomenemo samo jedan, 2010. godine osvojio je cjelokupni BITD (Best in the Desert) naslov i nalazi se na vrlo kratkom popisu najboljih pustinjskih off-roadera na svijetu. Prije osvajanja ultimativne klase sa svojim Trophy kamionetom, BJ Baldwin sudjelovao je u nižim klasama pod budnim okom svog oca Bobbyja Baldwina, te je ostavio trag prašine od Kalifornije i pustinja Nevade do Meksičkog zaljeva i natrag.

Obavezno pogledajte ovaj fenomenalan video uradak gdje Trophy sa 800 KS, uz pomoć par djevojaka i Nissan GT-Ra, radi nevjerojatne stvari u nemilosrdnoj pustoši Mojave pustinje!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene