Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mercedesova prezentacija

Originalni rezervni dijelovi jamče sigurnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Euroline centru Mercedes-Benz je ovog tjedna održao prezentaciju originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme.

'Poruka današnjeg eventa je da želimo propagirani originalne rezervne dijelove, njihovo korištenje u potpunosti za vrijeme cijele eksploatacije vozila. Dakle unutar i izvan tvorničkog jamstva, unutar servisnih ugovora, izvan servisnih ugovora koje mi imamo, kao i za one kupce koji to možda ne misle jer imaju neka starija vozila', ističe Siniša Čulin, izvršni direktor postprodaje Euroline.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Proizvodnja zaustavljena Zbog zakona iz 1868. Nijemci odbili isporuku ključnog dijela za novi američki bacač raketa Slika nije dostupna Otkriveni identiteti svih žrtava FOTO Objavljene fotografije dijelova bombe iz Bostona

Na prezentaciji su na nekoliko demonstracijskih štandova pokazane razlike između originalnih i neoriginalnih dijelova, što je posebno vidljivo na dijelovima kočionog sustava. 'Poruka je ta da su originalni rezervni dijelovi definitivno jamstvo sigurnosti vašeg vozila, njegove dugovječnosti, pouzdanosti, kao i ekonomičnosti i zaštite okoliša', dodaje Čulin. Osim originalnih rezervnih dijelova predstavljena je i dodatna oprema ugrađena u demonstracijski Mercedes E-klase. Osim uobičajenih dodataka, poput dječje sjedalice, priključka za i-pod ili kutije u prtljažniku, ovaj automobil je opremljen i bežičnim internetom kojeg mogu koristiti svi putnici u vozilu, i nekoliko metara oko njega.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarnjem programu Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene