Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monza kao predložak

Opel planira povratak modela Calibra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi se ljubitelji Opela ustrajno nadaju kako će proizvođač iz Rüsselsheima na tržište vratiti Calibru i nakon dugo godina čekanja ta bi im se želja mogla ispuniti.

Calibra je nedavno proslavila svoj dvadeset i peti rođendan i čini se kako Opel nije zaboravio na svoj cijenjeni coupe. Naime, jedan od vodećih ljudi opelovog britanskog brata Vauxhalla je u nedavnom intervjuu izjavio kako bi se Calibra mogla vratiti na tržište, a logikom stvari onda isto vrijedi i za Opel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Svi novi automobili s Frankfurt International Motor Showa Slika nije dostupna KLASIK Skup klasičnih Opela podsjetnik je na neka ljepša vremena

Konkretnije, Tim Tozer je rekao kako je "potrebno prohodati da bi kasnije mogli trčati" te kako bi se povratak Calibre na tržište mogao odigrati nakon dolaska nove generacije Insignije. Inače, nova se opelova limuzina može očekivati najkasnije 2016.

Na kraju dodajmo kako bi na oba modela, novu Insigniju i Calibru, veliki utjecaj trebao imati konceptni model Monza (na slikama) koji je predstavljen na prošlogodišnjem frankfurtskom auto salonu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene