Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema posljednjim izvještajima Ferrari ipak namjerava proširiti svoju ponudu s novim početnim ili tzv. ulaznim modelom koji bi konkurirao mclarenovom 570S, mercedesovom GT-u i sl.


 

Naime, Motor Trend javlja, pozivajući se na insajderski izvor, kako je Ferrari već započeo s razvojem novog manjeg automobila koji će se smjestiti ispod modela California te kojega će pokretati bi-turbo V6 za sada nepoznate snage.

Vezani članci Josie Canseco U njoj je našao utjehu nakon što ga je supruga ostavila zbog druge žene, ali ni njihova idila nije potrajala Gail Porter Od zvijezde do beskućnice: Imala je sve, bila je predivna, a onda je zbog razvoda i bolesti dotakla samo dno

Drugim riječima, čini se kako je Ferrari promijenio iznimno elitistički pristup bivšeg šefa Luce di Montezemola s nešto pragmatičnijim načinom razmišljanja novog šefa Sergia Marchionna pa bi tako uskoro mogli vidjeti modernu izvedbu, odnosno svojevrsnog nasljednika modela Dino.

Prema istom izvoru ovaj će automobila na tržište stići 2019, a mi se nadamo kako ćemo uskoro saznati više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.