Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladi dizajner oduševio svojom vizijom Lamborghini superautomobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski dizajner automobila, Alex Imnadze, svoje je snove prenio na papir i podijelio sa svijetom svoju viziju Lamborghini superautomobila ovom novom konceptnom studijom.

Mladi Alex Imnadze osmislio je ovaj koncept koji vidimo na slikama, a kao inspiracija su mu poslužili legendarni proizvođačevi modeli poput Miure i Countacha, dok se stilski ipak najbliže može usporediti s najnovijim top modelom u ponudi talijanskog brenda, Aventador LP700-4 modelom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Prednji svjetlosni sklopovi nalik su onima na Aventadoru dok branici obavijaju masivne kotače ne ostavljajući gotovo niti milimetar praznog prostora. Otvori za zrak iza prednjih kotača sugeriraju da bi se moglo raditi o prednje smještenom V10 ili V12 motoru.

Pomalo su čudni i vanjski bočni retrovizori koji su se udomaćili prilično daleko na poklopcu motora, na samom vrhu lukova kotača. Oštre konture i udubine u bočnim stranama automobila koje vode prema širokom stražnjem kraju stilski su vrlo zanimljiva i privlačna a podsjećaju na nešto što smo mogli vidjeti na Estoque konceptu.

Na stražnjem kraju vidimo niz otvora koji se protežu od stražnjeg ruba krovišta prema stražnjem braniku a i taj je stilski element poznat još od legendarne Miure. Pitanje je da li u slučaju Imnadzeovog koncepta ovi otvori skrivaju motor ili možda konfiguraciju sjedala 2+2.

Već uobičajen Y oblik vidljiv je na izvedbi stražnjih svjetlosnih sklopova ali ne u konfiguraciji po tri LED strelice kao na Gallardu ili Aventadoru već po šest sa svake strane, dok stražnji kraj zaokružuje velika ispušna cijev u sredini difuzora.

Imnadze nam je tako pokazao konceptni Lamborghini GT automobil s nekoliko stilskih obilježja a sve to u Gran Turismo formi. Naravno, teško da ćemo vidjeti ovaj koncept u serijskoj proizvodnji u Sant'Agati. Pogledajte sami pa nam recite kako vam se čini i da li biste voljeli vidjeti ovakav Lambo u budućnosti.

►►►   Lamborghini Ankonian koncept

►►►   Tečaj zimske vožnje za volanom Lamborghini Aventadora

 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene