Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tečaj zimske vožnje za volanom Lamborghini Aventadora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lamborghini Academy nudi ekskluzivnu priliku vozačima da unaprijede svoje vozačke vještine za volanom ultimativnog super-sportskog automobila s oznakom razjarenog bika ili da jednostavno po prvi puta probaju kako je to voziti Lamborghini.

Poput Ferarrijevog Winter Driving Experience programa i Lamborghini nudi svoj vlastiti tečaj vožnje po snijegu – Lamborghini Winter Academy. Ova akademija nudi polaznicima mogućnost da sjednu za volan Gallardo LP 560-4 modela, Gallardo LP 570-4 Superleggere ili novog Aventadora i iskušaju svoje vozne sposobnosti na sklizavim ledenim površinama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Za početak tu je pogon na sva četiri kotača da se upoznate s ponašanjem automobila u ovakvim uvjetima u sigurnoj i kontroliranoj okolini, a vozači će po prvi puta imati mogućnost i isprobati Lamborghini Aventador LP700-4 s V12 motorom i 700 KS.

Pod budnim okom instruktora možete naučiti kako se nositi s kritičnim situacijama na zaleđenim površinama a ovaj Winter Academy Training Program održava se u malim grupama od samo dva polaznika tijekom kojega će isti naučiti kako sigurno kočiti i zaobilaziti prepreke, a da ne spominjemo količinu zabave koju nudi 'driftanje' na snijegu i ledu. Polaznici bi nakon završenog tečaja trebali dobiti bolji osjećaj za precizno upravljanje te kako se nositi s visokim performansama i malo trakcije.

Nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo za sudjelovanje u tečaju. Bilo koji zaljubljenik u automobile neovisno o tome da li posjeduje Lamborghini automobil ili ne, može se zabilježiti za tečaj.

U ponudi je dvodnevni program (veljača 2012.) pri čemu vožnja počinje u jutarnjim satima prvoga dana i nastavlja se cijeli sljedeći dan.

Lokacija:
Cortina d'Ampezzo – poznato talijansko skijalište koje tradicionalno privlači ekskluzivnu klijentelu. Ovo mondeno skijalište nalazi se na UNESCO-vom popisu svjetske baštine zbog svoje prirodne ljepote, a za one koji više vole biti viđeni tu je i poznati Corso ili šetnica kroz središte grada gdje posjetitelji mogu razgledavati dućane ili posjetiti jedan od mnogih pitoresknih barova ili restorana. Ulice su prožete malim hotelima, dućanima, umjetničkim galerijama, antikvarijatima, kafićima i restoranima.

Trkaća staza:
Auronzo Ice Track
S različitim područjima projektiranim za specifične vježbe, ova ledena staza u Auronzu udaljena oko pola sata vožnje od Cortine idealno je mjesto uvježbavanje preciznog upravljanja na sklizavim površinama prekrivenim snijegom ili ledom. Velika količina prostora daje polaznicima mogućnost da se oslobode i iskušaju svoje vještine bez straha da će oštetiti automobil te se mogu okušati i u driftanju.

Cijene:
Sudjelovanje u tečaju: 5.950 EUR – u ovu cijenu uključen je tečaj vožnje te hrana i piće
Cijena za pratnju: 500 EUR – u cijenu nije uključen tečaj ali je uključena kompletna hrana i piće i sudjelovanje u događanjima opisanim dolje u tekstu
Cijena transfera: Lamborghini Winter Academy nudi i prijevoz s aerodroma do lokacije i natrag a isti uključuje prijevoz limuzinom po sljedećim cijenama ovisno o lokaciji:
Venecija – Cortina: cca 1 sat – EUR 300
Innsbruck/ Trst – Cortina: cca 2 sata – EUR 540
Bologna – Cortina: cca 3.5 sata – EUR 450
Milano – Cortina: cca 3.5 sata EUR 1.430

U cijenu je uključeno sljedeće:
- korištenje Lamborghini automobila u tečaju
- osiguranje za vozača i automobil
- dva noćenja + doručak (jednokrevetna soba)
- koktel dobrodošlice i večera na dan dolaska
- ručak i večera sljedeći dan
- ručak treći dan
- korištenje usluga na Lamborghinijevom štandu
- bogat Lamborghini reklamni paket dobrodošlice i certifikat
- fotografije snimljene tijekom događanja

Za one koji mogu odvojiti skoro šest tisuća eura za 'gušt', ovo je savršeno vikend putovanje za dvoje i nevjerojatna prilika da se sjedne za upravljač Lamborghinija. Sudjelovanje je otvoreno za sve, kako vlasnike Lamborghini automobila tako i čiste zaljubljenike u supersportske automobile. Totalno cool!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene