Mercedes će na predstojećem auto salonu u Los Angelesu predstaviti osvježenu izvedbu modela SL, to je potvrđeno i prošlotjednim najavnim teaserom, a sada su pristigle i prve službene fotografije ovog automobila u standardnoj te u AMG 63 i AMG 65 izvedbama.


 

Vizualne se promjene odnose na dorađenu masku motora, LED svjetla inspirirana onima na moela AMG GT, redizajnirani prednji branik s većim otvorima za zrak i sl, a otraga se ističu stražnja svjetla s novom grafikom, novi veći stražnji difuzor i novi završeci ispušnih cijevi.

Vezani članci Slika nije dostupna Imperija uzvraća udarac – detaljni popis Mercedes-Benz modela do 2020. godine Slika nije dostupna Ove fotke pokazuju koliko se unutrašnjost automobila promijenila u posljednjih 40 godina!

Slične stilske dorade su učinjene i AMG izvedbama, a određene razlike se vide i u unutrašnjosti osvježenog SL-a. Naime, tu je nešto veći zaslon na središnjem stupu, novi sat, razni ukrasi, kao i novi upravljač putem kojeg se vrši izbor između različitih načina rada pogonskog sklopa i sl.

Za sada znamo i kako će motorizacija ovog automobila biti nešto snažnija te će se u ponudi naći i 9-stupanjski 9G-tronic automatski mjenjač. Konkretni tehnički podaci još uvijek nisu objavljeni, odnosno to će biti učinjeno najvjerojatnije tek na samoj premijeri pa ćemo uskoro imati više informacija.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.