Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zgodno osvježenje

Mercedes-Benz SL - Prve fotografije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mercedes će na predstojećem auto salonu u Los Angelesu predstaviti osvježenu izvedbu modela SL, to je potvrđeno i prošlotjednim najavnim teaserom, a sada su pristigle i prve službene fotografije ovog automobila u standardnoj te u AMG 63 i AMG 65 izvedbama.

 

Pročitajte i ovo PR MERCEDES VANS Snažan i pouzdan partner za sve vrste cestovnog prijevoza Slika nije dostupna INSIDER Imperija uzvraća udarac – detaljni popis Mercedes-Benz modela do 2020. godine

Vizualne se promjene odnose na dorađenu masku motora, LED svjetla inspirirana onima na moela AMG GT, redizajnirani prednji branik s većim otvorima za zrak i sl, a otraga se ističu stražnja svjetla s novom grafikom, novi veći stražnji difuzor i novi završeci ispušnih cijevi.

Slične stilske dorade su učinjene i AMG izvedbama, a određene razlike se vide i u unutrašnjosti osvježenog SL-a. Naime, tu je nešto veći zaslon na središnjem stupu, novi sat, razni ukrasi, kao i novi upravljač putem kojeg se vrši izbor između različitih načina rada pogonskog sklopa i sl.

Za sada znamo i kako će motorizacija ovog automobila biti nešto snažnija te će se u ponudi naći i 9-stupanjski 9G-tronic automatski mjenjač. Konkretni tehnički podaci još uvijek nisu objavljeni, odnosno to će biti učinjeno najvjerojatnije tek na samoj premijeri pa ćemo uskoro imati više informacija.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene